Tel : (02) 3175 884

referentna-lista-baner3

Референтна листа

МЕТАЛВЕЛД е компанија со догогодишно искуство, која благодарение на својот квалитет и врвна услуга се стекна со голем број задоволни клиенти меѓу следните реномирани компании :

1. ЦЕМЕНТАРНИЦА АД УСЈЕ, Скопје
2. МАКСТИЛ АД, Скопје
3. ФАКОМ АД, Скопје
4. ФЕНИ ИНДУСТРИ, Кавадарци
5. NEFKO FERONIKELI, Косово

и многу други реномирани фирми од Македонија.

Контакт

METAL WELD, EXPORT - IMPORT SKOPJE
Ул. Ташко Караџа бр. 11а, Скопје
Тел: +389 (0)2 3175 884
Факс: +389 (0)2 3173 373
Email: metalweld@t.mk 

Новости