METAL WELD -

Електроди

1


Располагаме со сите типови на електроди и жици за заварување, производ на  ELEKTRODE JESENICE од Словенија, кои можете да ги погледнете на следниот линк: www.elektrode.si/sl


                         
                
 2             

Располагаме со сите типови на  UTP електроди и жици за заварување, производ на BOHLER WELDING од Австрија, кои можете да ги видите на следниот линк: www.boehler-welding.com

 
Acvilla