Tel : (02) 3175 884

elktrodi

Електроди

1


Располагаме со сите типови на електроди и жици за заварување, производ на  ELEKTRODE JESENICE од Словенија, кои можете да ги погледнете на следниот линк: www.elektrode.si/sl


                         
                
 2             

Располагаме со сите типови на  UTP електроди и жици за заварување, производ на BOHLER WELDING од Австрија, кои можете да ги видите на следниот линк: www.boehler-welding.com

 

Контакт

METAL WELD, EXPORT - IMPORT SKOPJE
Ул. Ташко Караџа бр. 11а, Скопје
Тел: +389 (0)2 3175 884
Факс: +389 (0)2 3173 373
Email: metalweld@t.mk 

Новости