Tel : (02) 3175 884

referentna-lista-baner3

INOX ЦЕВКИ

 


BENTELER LOGO

 

 

 НАШАТА ФИРМА Е ПРЕТСТАВНИК НА КОМПАНИЈАТА  BENTELER Distribution. Целокупниот производствен и продажен асортиман, можете да го видите на следниот линк: www.benteler-trgovina.siСодржина за линкот INOX ЦЕВКИ
- Округли
- Безрабни
- Надолжно заварени
- Квадратни
- Правоаголни
- Т; З; Ц цевки и цевки со посебен профил

2.1 Квалитет на материјалот:

W.Nr . 1.4301 (AiSi 304); W.Nr . 1.4841 (AiSi 314); W.Nr . 1.4828 (AiSi 309); W.Nr .1.4541 (AiSi 321); W.Nr .1.4571 (AiSi 316 Ti)

2.2 Димензии:


- надворешен дијаметар:


- дебелина на ѕид:


3. INOX ОРУГЛИ ЧЕЛИЦИ

4. INOX ШЕСТОАГОЛНИ ЧЕЛИЦИ


5. INOX КВАДРАТНИ ЧЕЛИЦИ

 

Контакт

METAL WELD, EXPORT - IMPORT SKOPJE
Ул. Ташко Караџа бр. 11а, Скопје
Тел: +389 (0)2 3175 884
Факс: +389 (0)2 3173 373
Email: metalweld@t.mk 

Новости