Tel : (02) 3175 884

about us2- header

Краток историјат - нашиот тим

МЕТАЛВЕЛД дооел - експорт - импорт, од Скопје е формирана во 1992 година како трговска фирма, со основна цел увоз на репроматеријали, потребни за индустријата во Р. Македонија.

Представници сме на реномираната германска компанија BENTELER за челични и инокс цевки.

Вршиме увоз на додатни материјали за заварување од производниот преограм на реномиранта фабрија ELEKTRODE - JESENICE од Словенија, чии дистрибутери сме веќе 15 години.

Воедно сме и овластени дистрибутери за компанијата VOESTALPINE BOHLER WELDING.

Ова се дел од производите кои ги увезуваме :

- Безрабни цевки - заварени, квадратни и др.
- Инокс цевки во сите квалитети и димензии.
- Електроди и жици за заварување ELEKTRODE - JESENICE
- Електроди  UTP и BOHLER
- Прохром (инокс) лимови
- Профили (UNP; HEA; HEP; IPN и др.)
- HARDOX, XAR i DILLIDUR - лимови отпорни на абење
- Мангански лимови: DIN 50Mn7; X 120MN12
- Котловски лим : P265 GH; 16.Mo3 ; 13CrMo 4-5; 10CrMo 9-10
- Челични јажиња.

Контакт

METAL WELD, EXPORT - IMPORT SKOPJE
Ул. Ташко Караџа бр. 11а, Скопје
Тел: +389 (0)2 3175 884
Факс: +389 (0)2 3173 373
Email: metalweld@t.mk 

Новости